Нападник футбольного клубу "Дніпра" Євген Селезньов може незабаром назад повернутися в донецький "Шахтар". Після серії вдалих матчів, які провів форварда дніпропетровців у Лізі Європи, наставник "гірників" Мірча Луческу зацікавлений у можливому повернення 29-річного вихованця клубу.

Про це повідомляє matchday.ua.

Селезньов має замінити в "Шахтарі" бразильського форварда Луїса Адріано. Він може покинути донецький клуб найближчим літом.

Луческу особисто був присутній на півфінальному матчі Ліги Європи між "Дніпром" та італійським "Наполі". Він прибув на гру, щоб особисто подивитися на рівень гри футболіста. Після завершення матчу, головний тренер донецького клубу включив Селезньова в список вірогідних кандидатів на посилення атакуючої лінії.

Читайте також: Російського коментатора розлютив вихід "Дніпра" у фінал Ліги Європи

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Євген Селезньов раніше вже виступав за "Шахтар". У 2009 році він перейшов від "гірників" до "Дніпра". Через два роки нападник повернувся в Донецьк, а вже через рік підписав новий контракт з "Дніпром".

Також в послугах Селезньова зацікавлений турецький "Фенербахче".