Український співак Володимир Дантес, також відомий як чоловік зіркової Наді Дорофєєвої, розповів, що нещодавно він виявив несправедливий ейджизм (тобто дискримінацію за віком) щодо одного чоловіка, у правоті якого він пізніше упевнився..

Читайте Знай в Google News!

Відповідним постом музикант поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Інцидент трапився на одному з весілль, яке вів Дантес.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я вчора виявив ейджизм.

Якщо хто не знає, ейджизм - дискримінація за віком. Тобто адекватно сприймаєш тільки однолітків. Повірте, ми часто його проявляемо… хоча б по відношенню до батьків.

Коротше. Вчора я вів одне весілля і гості були відмінні. Їх було небагато і тому всіх запам'ятав по іменах.

В самому кінці свята до мене підійшов дуже доброзичливий чоловік Юра і задав мені питання: «Вова, а хто тебе останнім часом вразив з музикантів на просторах колишнього СНД?». Я почав оцінювати його і думати як би назвати такого артиста, щоб і він знав в свої десь 45-50 і щоб мені було ок. Але тут він мені каже, а ти чув групу "Свидание"? Я відповідаю з посмішкою, що немає. Ну тому що я думав, що це група з розряду "Секрет", "Веселые ребята" і т.д."

І тут Юра каже «Вова, ну для нас же зрозуміло що таке інді. Інді групи - супер! Послухай назву їх пісень «Весна предала», «Музика глаз». А кліпи які... це щось таке, що прям чіпляє душу»", - розповів про ситуацію Дантес.

"І я пообіцяв послухати. Як тільки я сів у машину, єхидно включаю ці пісні і мене просто забирає в якусь казку, потім в тугу, в мої 17 років де я сиджу на підвіконні в Харкові, за вікном дощ, а в навушниках Брайан Молко... . хоч "Свидание" взагалі не схоже у музиці, але почуття дуже близькі.

Тому я вирішив пост присвятити цьому приголомшливому і доброму Юрі, який відкрив для мене "Свидание". Не завжди варто не слухати старших", - зробив висновок Дантес.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також Знай.ua писав, Дантес засунув келих якомога глибше, погляд Дорофєєвої безцінний: "Замість тисячі слів".