До Катерини Осадчої в Світське життя прийшли медики з Луцька, які в березні станцювали в захисних костюмах і оголосили флешмоб, який став вірусним.

"Це була спонтанна ідея. Знімали спочатку для себе, потім зробили невеликий монтаж, не було постановника, не було режисера, не було нікого. Був просто телефон, оператор. І це все було від душі", - розповів доктор.

Осадча поцікавилася, як лікарям на" передовій " вдається рятуватися від депресії і поганого настрою.

"Налаштування на позитив, допомога рідних, допомога друзів. Крім того, у нас є психолог, який з нами займається. Дійсно після тих тренінгів там стає легше, простіше. Ми знову відчуваємо, що ми маємо сили і натхнення працювати далі. Фізичне навантаження і фізична робота, депресія йде на другий план. Через спорт ми отримуємо гормон насолоди, ендорфіни отримуємо. Вийти в парк, подихати свіжим повітрям, пройти кілька кілометрів в спокійному темпі. І все буде добре, не буде ніякої депресії", - зізнаються лікарі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, Осадча заінтригувала українців цікавим становищем через незвичайну сукню.

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча показала, чим порадує Горбунова на Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що Могилевська з блогерами закрутила Осадчу під шампусик.