Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз телезірка показала забавні фото з сімейного карантинного відпочинку в одному з парків Києва, точніше на водоймі у парку. Схоже, зіркова родина вирішила не сумувати через карантин і "скуштувати" літо по повній програмі.

На одному з фото, які продемонструвала Осадча, вона позує на прогулянковій палубі яхти. На ній стильний чорно-білий купальник, який красиво підкреслив ідеальну підтягнуту фігуру. Волосся зірки зібрані в недбалу зачіску і розпатлане вітром, а на її очах модні сонцезахисні окуляри. Також на знімках можна побачити чоловіка Осадчій Юрія Горбунова і їх сина Івана. У підписі до публікації телеведуча написала: "Літо – час фотографій в купальнику. Влітку, короткі поїздки на море в червні били підзарядкою і передчуттям майбутнього відпустки. В цьому році все інакше, але не привід не купатися в найближчому водоймищі, готувати вдома вечері, дивитися кіно на вулиці, гуляти порожніми вулицями вечірнього міста і придумати тисячу безпечних розваг для себе і сім'ї. Будьте здорові!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.