Відома українська телеведуча, обличчя програми "Світське життя" і просто талановита журналістка Катя Осадча частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами свого життя. У записі телезірки безліч фотографій, як особистих і домашніх, так і з роботи.

Цього разу Катерина порадувала фоловерів неоднозначним знімком поруч з учасником Євробачення від України Костянтином Бочаровим, більш відомим як Melovin. На фотографії Катя зображена під час зйомок програми "Світське життя". Вона позує в стильному червоному костюмі і в чорному блискучому топі. На голові телеведучої, за традицією, головний убір – цього разу це червоний берет.

А от співак, у якого Катя брала інтерв'ю вбрався дуже забавно. Він теж у всьому червоному, а на його плащі красується лайливе слово "Оху*нно", написане, щоправда, англійською мовою. Швидше за все, саме тому Осадча на фотографії сором'язливо ховає очі долонею.

Шанувальникам, однак, таке кумедне фото в акаунті телеведучої прийшлося до смаку. Вони написали в коментарях безліч компліментів і засипали знімок лайками.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Крута фота! Схоже підірвала. Напис трохи здивував, у дизайнера "криза творчості" чи що", "Кожен має право на своє життя, думку, і як йому одягатися не заборонялося", "Де взяти таку куртку?", "Круті", "Миле фото", "Катя, як завжди, на висоті", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що Осадча в довгій сукні готується до Хелловіну. Відповідний знімок телезірка опублікувала у своєму Instagram. На фото Катя позує в стильній довгій сукні з картатим принтом. На ногах у телеведучої чорні лакові черевики, а під рукою вона тримає яскраво-жовтий гарбуз. Треба сказати, що Осадча на знімку без макіяжу, але при цьому мило посміхається. Поруч з нею на фото ціла осіння композиція з гарбузів, листя і квітів.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.