Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників милим знімком в сонячний день. Фотографію Катя підписала лаконічно: "Прекрасна осінь".

І з нею важко не погодитися, адже осінь цього року порадувала українців сонячними днями. А Катя Осадча не упустила можливості насолодитися цим. На знімку телеведуча позує у строкатому вбранні, яке більше нагадує піжаму з камуфляжним принтом. Стоячи в оточенні сосен, Катя в сонцезахисних окулярах дивиться кудись у далечінь.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати осінній знімок Каті в Instagram: "Відмінна піжама! Аж спати захотілося!", "Вам дуже личить", "Дуже гарне фото", "Сонечко гріє душу, осінь дійсно класна". Зазначимо, що за кілька годин знімок Каті зібрав майже 10 тисяч позначок "Подобається".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що цариця блиску Осадча показала, як потрібно сяяти від щастя. Днями знаменитість красувалася в образі нареченої – у розкішному білому вбранні і милому капелюшку, а тепер і зовсім перетворилася на блискучу леді. Так, у своєму Instagram Катя Осадча опублікувала коротеньке відео, на якому вона дефілює в блискучій сукні в підлогу.

На голові телезірки незмінний головний аксесуар – цього разу свій образ Катерина доповнила таким же блискучим обручем поверх гарної зачіски. Своє відео Осадча коротко підписала словами "Блискучий вечір". Судячи з хештегів у підписі, телеведуча перебувала у Львові. А геолокація вказує на те, що ролик був записаний в готелі Edem Resort Medical&Spa.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.