Популярна в TikTok і Instagram блогерка і модель родом з Таджикистану Діна Саєва (справжнє ім'я – Мадіна Басаєва) спростувала інформацію про своє заміжжя.

Виявилося, що золоту каблучку з діамантами від французького юверлірного будинку Cartier дівчина носить на безіменному пальці без особливої причини, і це подарунок від її шанувальника. Про це Діна розповіла у своїх Insta Stories.

На ролику 21-річна зірка соцмереж постала перед фанатами з яскравим макіяжем та в короткому топі гірчичного кольору. У підписі до відео тіктокерка жартівливо зазначила, що каблучку їй подарували, але заміж так і не покликали.

"А ось і власне каблучка. Як вам Картьє? Дуже красива, подобається. Дякую велике! Краще б заміж покликали... хоча ні... добре, що не покликали. Краще мати каблучку на руці, ніж чоловіка на шиї. Цитата великої діви", - заявила Саєва.

Діна Саєва, скріншот в Insta Stories

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Діна Саєва, скріншот в Insta Stories

Діна Саєва, скріншот в Insta Stories

Варто уточнити, що раніше користувачі соцмережі активно обговорювали ймовірне заміжжя блогерки, однак, ці чутки не підтвердилися.

Нагадаємо, після того, як Олексію Навальному залізли в труси, він зайнявся інста-фліртом: "Відчуваю, Діна, пора".

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Наталія Могилевська підкорила підлітків у TikTok: "Три дні дивлюся".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Школи" Анна Трінчер розповіла про дохід від TikTok: "Поправка, вже 1 млн 200 тисяч".