Вкрай загадкова історія трапилась з Ольгою Бузовою, вірніше з її грудьми - вони десь щезли.

Шанувальники популярної російської співачки та телеведучої Ольга Бузова добре пам'ятають, як рік тому у неї раптово з'явилися груди та змусили подруг ведучої вимолювати у неї телефончик пластичного хірурга. Та зараз все повернулося і груди загадковим чином щезли - просто магія якась.

Фанати Бузової стурбовані її худорбою та відсутністю округлих форм - у телеведучої пропали груди та навіть попа і стало помітно, що з Ольги дивним чином випарувалися приблизно два розміри.

Практично під кожною новим фото Бузової коментарі про те, що Ольга дуже сильно схудла.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Ольга Бузова, фото: Instagram
Ольга Бузова, фото: Instagram

Зараз Бузова влаштувала собі відпустку на Мальдівах та поділилася першими кадрами з відпочинку. Романтичні канікули Ольга влаштувала собі з Давою.

Бузова розмістила в Instagram відео, на якому закарбувала себе з коханим за столом на пляжі. А також запостила фото, де вже постала без Дави. Телеведуча не упустила випадку, щоб причепуритися. Вона вбралася в шифонову міні-сукню з рюшами коралового кольору.

При цьому телеведуча засвітила груди. Шанувальники знову були спантеличені.

"Груди знову пропала", "Занадто сміливе декольте", "Оля, який сором !!", "Не красива, худа стала", - прокоментували пост передплатники.

Ольга Бузова, фото: Instagram
Ольга Бузова, фото: Instagram

Нагадаємо, Кіркоров напився і нахамив Бузовій

Як повідомляв портал Знай.ua, Бузова роздяглася для Playboy

Також Знай.ua писав, Ольгу Бузову звинуватили в сатанізмі