Популярна російська співачка і ведуча проекту "Дом-2" Ольга Бузова знялася для обкладинки літнього номеру (липень-серпень) журналу Playboy. До речі, це її четверта фотосесія для чоловічого глянцю.

В перший раз Ольга потрапила на обкладинку Playboy в 2006 році. Тоді вона позувала разом з колишніми учасницями телепроекту "Дом-2" Альоною Водонаєвою і Вікторією Карасьовою. Потім вона знімалася в 2010 і 2018 роках.

На своїй сторінці в Instagram Бузова поділилася результатом відвертої фотосесії. На знімку співачка позує у спідній білизні свого бренду і прикриває красиві груди зав'язаною чоловічою сорочкою.

"Ось вона я і моя четверта обкладинка для @playboy_russia", - радісно написала вона.

пост Бузової в Instagram
пост Бузової в Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ольга Бузова, Playboy
Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy
Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy
Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy
Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy
Ольга Бузова, Playboy

Шанувальники були, м'яко кажучи, шоковані від побаченого: звідки у Ольги з'явилися груди? Адже раніше артистка розповідала, що не є володаркою навіть другого розміру. Також Бузова підкреслювала, що не збирається збільшувати собі груди.

"Клас, чому б і не показати красиву фігуру", "За*бись груди тобі відфотошопили", "Навіщо так втягувати живіт до ребер", "Як же пощастило Давиду", "Титкі фотошоп", " А звідки з'явилися с*ськи?", "Дава в курсі?", "Звідки с*ськи?" - прокоментували гарячу фотосесію шанувальники Бузової.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта Мілявська несподівано перетворилася на Бузову і розповіла про домовину.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітник московського банку звернувся в поліцію і повідомив, що всередині відділення знаходиться невідомий чоловік. Останній заявив, що будівлю заміновано, і він захопив заручників, а також вимагав привести Ольгу Бузову.

Також портал Знай.uа писав, як виглядали в дитинстві Лобода, Волочкова, Бузова та інші зірки – нинішніх красунь не впізнати.