Популярна російська виконавиця Ольга Бузова може злягти з онкологією слідом за Жаной Фріске і Анастасією Заворотнюк.

Тривожну інформацію повідомила відомий таролог і ясновидиця Маріанна Абравитова, передає "Дни.ру.".

За словами ворожки, зараз Бузовій необхідно терміново прийняти важливі рішення, так як їй загрожує онкологічне захворювання. Ясновидиця стверджує, що Бузова, подібно до Фріске, Заворотнюк і Хворостовського жила за принципом "осягнути неосяжне", що негативно позначається на життєвому шляху, і людина залишає земний світ набагато раніше за інших.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Таролог також озвучила деякі симптоми, які можуть натякнути на неминучу небезпеку - це і запаморочення, тимчасова втрата пам'яті, почуття слабкості, постійні перевтоми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Абравитова вважає, що поведінка та життєвий темп Бузової сприяли запуску "програми самознищення".

Ольга Бузова
Ольга Бузова

"Є ймовірність, що вона не зможе реалізувати свої плани, якщо тільки вона не звільнить особистий простір і не почне більш дбайливо ставитися до себе і до свого здоров'я". Маріанна Абравитова

Нагадаємо, Нікітюк показала голу попу в бікіні, фанати в люті: "Стаєш як Бузова".

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера по шоу "Танці з зірками".