Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим фото, позуючи в улюбленому бікіні салатового кольору з анімалістичним зміїним принтом. Так, артистка засвітила пружну підкачану попу в басейні, однак такі одкровення сподобалися далеко не всім.

"Поки ми знімаємо проект про який мріяли 3 роки...можете пообговорювати природу на фото😁🥰", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Цього літа я побачила дупи всіх блогерів на яких підписана..", "Ех, Леся) шкода, втрачаєте індивідуальність ... стаєте як всі)", "Жопаграм, а не instagram👎🏻", "Жах........деградація 21століття", "Навіщо та Кім , єслі Є Попа - Ле 🤩", "Стаєш як Бузова 🤭.... Лесь але ти-то куди????це не твій рівень! Фу.. Гидко дивитися вже на ці дупи!", "Леся, не розачаровуй своїх шанувальників, годі показувати попу!", "..опа зростає, мозок сохне((((".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.