Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, виставляючи безліч радісних фото і відео. Так, артистка досить креативним способом прорекламувала готель, де зупинилася їх дружна сім'я на невеликий проміжок часу.

Красуня продемонструвала пікантний кадр, бігаючи босоніж по піщаному пляжу лише в міні-бікіні білого кольору. Зірка блиснула і струнким засмаглим тілом, і пишними формами, особливо сідницями. При цьому Регіна мило посміхалася на камеру, розпустивши довге світле волосся.

"На додаток до мого посту про готель.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тут відмінний сервіс, приголомшлива берегова лінія, можливість посерфити, і звичайно ж, всім гурманам раджу замовити #softshellcrab салат 🥬!"

Фолловери не пройшли повз: "є шоколадна Оленка, а тут шоколадна Регінка😍"," Владу пощастило, але головне, щоб він це усвідомлював", "Ноги мрії🤩", "берегові лінії... дійсно..виглядають захоплююче😂❤️".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася