18 січня 2021 року примі-балерині й телеведучій Катерині Кухар виповнилося 39 років. Святкування її дня народження стало невеличкою, але все ж подією у не надто насиченому світському житті часів пандемії. На вечірці особливо відзначився молодий співак Марко Квітка, відомий своєю участю у проєкті "Голос країни" — під чарами його голосу зіркова танцівниця не змогла втриматися від рухів.

Відео з вечора Марко поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На першому записі можна побачити, як співак виконує проникливу ліричну пісню, у той час як Кухар наближається до нього, тримаючи у руках келих з шампанським. Юнак подає їй руку, не перестаючи співати, після чого Катя ще трохи танцює і ставить келих на стіл, аби послати аудиторії знак серця пальцями.

Друге відео також є епізодом з піснею у виконанні Марка, а ось на третьому можна побачити як до привітань Кухар приєднуються зіркові співачки Наталія Могилевська і Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Цей вечір надовго залишиться в пам'яті! Від енергії стіни електризувалися, мені здається! Дякую всесвіту за можливість привітати головну приму нашої країни з народними артистками", — пише Квітка.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.