Популярна українська фотографиня і експертка шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників в Instagram кадрами з особистого та творчого життя.

Цього разу 32-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соцмережі красиву чорно-білу фотографію, яка була зроблена багато років тому. У кадрі юна Соня позує з розпущеним волоссям і вечірнім макіяжем. При цьому одяг на дівчині можна насилу розгледіти.

У підписі до знімку зірка "СТМПУ" попросила фоловерів відгадати, скільки їй років на зображенні.

"Скільки мені років на цій фотці, як думаєте? 😜 (правильну відповідь точно знає Янка 📸, але вона не скаже)" - поцікавилася у підписників Плакидюк.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Соня Плакидюк, фото з Instagram

"Я тебе такою і впізнала)", "Енергетика, посил відчувається крізь роки 😍", "Прекрасна 🥰🔥", - зазначили в коментарях під фото користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що Плакидюк з "ТМПУ" виставила велику і соковиту, як у Кардашьян.

    Нагадаємо, Соня Плакидюк у відвертій білизні змусила голих красенів впасти до її ніг: "Копія Кім Кардашьян".

    Як повідомляв портал Знай.uа, голі Даша Астаф'єва та її подруга Соня Плакидюк з "ТМПУ" прикрасили галявину в Греції: "Боже".

    Також портал Знай.uа писав, що Соня Плакидюк з "СТМПУ" захотіла позбутися головної "родзинки": "Гріх їх різати".