Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим і абсолютно незвичайним чином, створеним спеціально для нового сезону шоу "ТМПУ". Цим луком красуня хотіла повторити знаменитий мультяшний образ Джесіки Реббіт, а в підписі до публікації в соцмережі вона розповіла "історію однієї сукні".

Читайте Знай в Google News!

"Коли ми з нашим стилістом по експертам Юрчиком @artvarivoda починали думати про мій фінальний лук, я розуміла Тільки дві штуки: це не повинно бути просто гарне плаття – штука номер раз; і що це «не просто плаття» має бути червоного кольору – штука номер два. Ще мені страшенно хотілося процитувати улюблений світський вихід Єлизавети II (Привіт серіалу «Корона») під час візиту до Франції 1957 року (гортайте карусель), але зробити це в легкій поп-артовской манері, ніби королева на вечір стала мультяшної Мерилін Монро з звичками Джесіки Реббіт і зійшла з картини пензля Роя Фокса Ліхтенштейна!

Це був справжній челендж: зміксувати все в потрібних пропорціях і залишитися в рамках вечірнього виходу, не перевантаживши образ зайвими для ситуації деталями. Ми з Юрчиком сконвертували кольори Королівського вбрання: червоний став сукнею, насичений бірюзовий-класичними black tie рукавичками до плечей, а Королівська стрічка з орденом перетворилася в кокетливу шлею, ставши головним акцентом і прикрасою. Перед виходом ми додали лише кільце з великим каменем і акуратні сережки, які не кидалися в очі (до речі, цей же набір був на найпершій зйомці сезону). Партію білого грало моє перевтілення в платиновий блонд, - ми не змогли не помітити — як вам подобаються наші радикальні ігри зі стилем і вирішили ще разок здригнутися! Вийшло? Цікаво, ДО РЕЧІ, читати історії створення?",- написала Соня Плакидюк.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, розкішні груди Соні Плакидюк з "ТМПУ" ледь втрималися у сміливій сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася на солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.