Fashion-фотограф і експерт "Топ-моделі по-українськи" Нового каналу відповіла на питання, яке давно цікавить її шанувальників. Вона розповіла у розмові з журналістом Романом Тимофеєвим, як їй вдалося схуднути.

"По-перше, телевізор жахливо повнить! Ніколи не була такою товстою, як іноді здавалося в кадрі, — сміється Соня. — По-друге, я закінчила лікувати свою щитовидну залозу. У мене були проблеми з обміном речовин, довго сиділа на таблетках, на яких в принципі схуднути неможливо, а тепер перестала їх приймати".

Соня Плакидюк, прес-служба Нового каналу
Соня Плакидюк, прес-служба Нового каналу

Проте найголовнішим своїм досягненням вважає Соня зміну способу життя і мислення.

"Мені вдалося досягти якоїсь гармонії і дзену. Є ще психологічний фактор: хтось може набрати вагу, як психологічний захист, точно так само можна схуднути, вирішивши психологічні проблеми, — говорить експерт модельного реаліті Нового каналу. — Я не можу сказати, що зараз сиджу на якійсь дієті. Просто важливо прийти до єдиної системи, в якій ти можеш жити все життя. У мене це інтервальне голодування. А ще я дуже сумую по спортзалу — займатися спортом мене мотивує можливість продовжити молодість".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця "Топ-моделі по-українськи" стала "Міс Всесвіт".

Як повідомляв Знай. ua, український fashion-фотограф Соня Плакидюк розповіла, як займається спортом на карантині.

Також Знай. ua писав, що Даша Астаф'єва і Соня Плакидюк в бікіні похуліганили в басейні.