"Супермодель по-українськи" - одне з найпопулярніших українських реаліті-шоу. Воно дає можливість дівчатам підкорити провідні подіуми планети. Через шоу пройшли десятки дівчат, багато з яких стали знаменитими. Найближчим часом вийде новий сезон "Супермоделі по-українськи". Новий сезон цього шоу анонсувала зірка попереднього сезону Соня Плакидюк.

Плакидюк опублікувала анонс на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона розмістила GIF-файл, на якому вона з Аллою Костромічева позують на камеру. Плакидюк в приголомшливому червоній сукні, з фантастичним макіяжем і величезним бантом, який доповнює її красиву зачіску, робить її ще більш пишною і привабливою.

“В цьому сезоні @topmodels_ukraine ми дозволяємо відкривати рота (і не тільки) 👻”, , так підписала свою публікацію Плакидюк. Всього за 3 години публікація набрала близько 45 тисяч лайків. Понад 150 захоплених коментарів залишили фанати під публікацією Плакидюк. Всі шанувальники зараз знаходяться в очікуванні нового сезону, і він вийде вже зовсім скоро.

Читайте повне інтерв'ю Олега Кензова для Знай.uа: про зйомки "Кохання на виживання" в Перу, про стосунки з першою дружиною і дочкою, про перебування на карантині і залежність від роботи.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також в інтерв'ю Знай.uа танцюрист і хореограф Олександр Прохоров розповів, на яку б дівчину звернув увагу, кого вважає сексуальною і який він сам у стосунках.