Наступного тижня в Україні очікується знижений атмосферний тиск та нестійкі повітряні маси. Це спричинить часті дощі з грозами, а також можливі небезпечні явища, такі як град і сильний вітер.

Найбільша кількість опадів прогнозується на заході та півночі країни, де подекуди може випасти до двох місячних норм дощів. У південно-східній частині країни буде сухіше та спекотніше.

Прогнозом поділився Meteoprog.

Гроза / фото: Pixabay
Гроза / фото: Pixabay

Середа, 12 червня: Дощі та грози очікуються практично по всій території України, крім Криму та Приазов'я. Можливі град та шквальний вітер 15-20 м/с. Температура вночі +14...+19 °С, вдень +20...+25 °С, на півдні та сході до +30...+35 °С, а на заході +17...+22 °С.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Четвер, 13 червня: Вночі дощі пройдуть у центральних та східних областях, а вдень також на заході. Температура вночі +10…+15 °С, на півдні та сході +15…+20 °С, вдень +22…+27 °С, у Криму, Приазов'ї та Донбасі до +31 °С.

П'ятниця, 14 червня: Вночі очікуються на заході, а вдень по всій країні. Можлива гроза, град і шквальний вітер 15-20 м/с. Температура вночі +11…+16 °С, на півдні та сході +15…+20 °С, вдень на заході та півночі +19…+24 °С, в інших регіонах +26…+31 °С.

Дощі
Дощі

Субота, 15 червня: Дощі різної інтенсивності пройдуть по всій країні, можливі град та шквали до 17-22 м/с. Температура вночі +10…+15 °С, на півдні та сході +15…+20 °С, вдень +22…+27 °С, на півдні та в Криму до +31 °С.

Неділя, 16 червня: Вночі дощі пройдуть на Лівобережжі, а вдень – у більшості областей, окрім південних. Температура вночі +12...+17°С, вдень +23...+29°С.

Важливо не забувати, що ми на порозі Третьої світової: астролог назвав дату, коли війна охопить всю планету

Раніше ми писали про те, що Н ЛО долетіли до Місяця і почали там будівництво: дивовижні кадри розбурхують кров

Крім того, Знай.ua повідомляв, що бур з Сахари до колонізації Марса: "Інтерстелар" вже давно передрікав наші страждання