Путін відвідав Північну Корею та свого "брата по зброї" – Кім Чен Ина. На честь приїзду Кім влаштував справжнє свято: діти співали, дорослі танцювали, воїни маршували, і все під гучну музику та атмосферу з років, так, 60-х. Путін потрапив у вічі громадськості та соцмереж, коли виявилося, що зустрічав правитель Кореї Володимира на краденому Mercedes S-Class.

Як повідомляють журналісти Bild, це був старенький Mercedes S-Klasse W221, який робили в Німеччині з 2005 до 2013 року (його ціна приблизно 25 тисяч доларів).

Через санкції у КНДР його ввести легально не можна, тож доставили його через контрабанду, і тепер на ньому возять Путіна. Автомобіль з розсувним дахом, щоб три людини могли вміститися одночасно – і не можна не сказати, наскільки це абсурдно виглядало.

Оглядачі Bild розкритикували захід, назвавши весь цей парад "шаленим пропагандистським шоу".

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

На відео із урочистостей на центральній площі Пхеньяна видно, як вони вітають народ, який махає російськими прапорами. Спочатку висунувся Кім Чен Ин, потім Путін, а потім ще одна людина – як виявилося, перекладач, щоб допомагати їм розмовляти.

Всі троє тісно упаковані в цю щілину шириною півтора метри, стоячи поряд один з одним.

На відео, що вказано в джерелі, видно, як вони обидва, разом із третім перекладачем, тісняться і якнайширше намагаються продемонструвати свою "міцну дружбу".

Нагадаємо, російських дітей відправлять до таборів КНДР: обіцяють океанаріум та аквапарки, насправді – молитви Кім Чен Ыну

Також ми писали про те, що впливаються зміни? Путін змусив багатодітну сім'ю з Маріуполя дякувати за окупацію

Раніше Знай.ua став про... збіг? Польські журналісти знайшли коріння Путіна у союзниках Гітлера