Після нещодавнього скандалу з Миколою Тищенком українці створили петицію з проханням, щоб народного депутата позбавили повноважень та відправили у відставку. Петиція за його усунення з посади народного депутата розлетілася Інтернетом як пожежна тривога.

Ситуація загострилася після нападу охорони Тищенка на колишнього військового та добровольця Дмитра "Сина" Павлова у Дніпрі. Усього за пару годин прохання набрало масу голосів, що ясно показало, як сильно українці обурені такою поведінкою від своїх обраних.

Також з місцевих Telegram-каналів стало відомо про те, що під час обшуків у квартирі Тищенка депутат розбив свій телефон, щоб не віддавати його під слідство, і також відмовився називати правоохоронцю своє прізвище.

У документі Тищенка звинувачують у негідній поведінці, рейдерстві, рекеті, зловживанні повноваженнями та перевищенні повноважень, що, на думку багатьох українців, несумісне зі статусом народного депутата.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Український народ був настільки розгніваний поведінкою депутата, що у тексті петиції залишив приховане послання для уважних очей.

Нагадаємо, " Ми повинні побачити його за ґратами": українці в люті через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ

Раніше ми писали про те, що Миколу Тищенка звинуватили у привласненні грошей жителів США: як із цим пов'язані російські хакери

Крім того, Знай.ua повідомляв, у всіх при розлученні так? Микола Тищенко отримав "котлету" у 12 млн грн від колишньої дружини