У середу, 12, вересня, стало відомо, що в Києві в районі Мамаєвої Слободи пропала малолітня дитина. Про це повідомляє Телеграм-канал "ХК".

"У нашого підписника @KokosTe6eBHoc (моб. + 380 96 009 24 08) пропала дочка Настя в районі Мамаєвої Слободи, Київ (школярка, виходили зі школи всім класом із вчителькою, повернулися всі, крім неї. Дівчинка без телефону).", - повідомляється на каналі.

Також киян просять зателефонувати батькові на номер + 380 96 009 24 08, якщо хтось бачив дитину.

"Якщо хтось бачив дитину - будь-ласка ТЕРМІНОВО зателефонуйте батькові. Будемо також вдячні за можливість долучитися зараз до пошуків у зазначеному районі", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилися нові подробиці у справі 16-річної дівчини з Кіровоградської області, яка пішла святкувати День Незалежності і пропала. Про це розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Він розповів, що 16-річна Діана Хриненко з села Суботці Знам'янського району Кіровоградської області зникла в ніч з 24 на 25 серпня, не дійшовши до свого дому всього півкілометра. Пізно вночі дівчина поверталася з місцевої дискотеки, а по дорозі спілкувалася по телефону зі своїм хлопцем.

Він і розповів поліції про те, що в якийсь момент Діана перестала відповідати, а потім він почув крики дівчини і страшні слова: "Я стікаю кров'ю, подзвони батькам, я поруч".

Поліція встановила місце нападу на дівчину і знайшла її телефон. Оглянувши місце події, правоохоронці дійшли висновку, що Діана стала жертвою вбивці.

Нагадаємо, що в Києві серед білого дня викрали малюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в харківському метрополітені на станції "Держпром" невідомий чоловік напав на 38-річну жінку з ножем.

Також портал Знай.uа писав, що на Донеччині засудили 33-річного рецидивіста, який зґвалтував і вбив 6-річну Аліну Васютіну.