У той час, коли кияни потерпають від відсутності води у квартирах, посеред столиці з-під землі вдарив фонтан.

В Печерському районі Києва прорвало трубу, внаслідок чого з каналізаційного люка став бити "гейзер", вода заливала все навкруги, утворивши посеред вулиці справжнє озеро.

Інцидент стався 19 вересня на вулиці Гусовського, 11. Очевидці раптової появи фонтану з-під землі публікують фото і відео в соцмережах.

Відео- і фотодокази демонструють, як "гейзер" утворився посеред дороги і автомобілям доводиться його об'їжджати по тротуару. Потік води досягав до півтора метрів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, у четвер, 20 вересня, частина киян відчує "радість" відсутності як гарячої, так і холодної води. Комунальники за традицією пояснюють відключення плановими ремонтними роботами, які все ніяк не закінчаться.

Так, в повідомленні прес-служби "Київводоканалу" говориться, що води не треба чекати з 8 ранку і до 9 вечора.

Киянам порадили заздалегідь запастися водою, якщо вони живуть за такими адресами:
• вулиця Сім'ї Сосніних, 12, 14, 14а, 16, 18/1
• вулиця Кучера, 2, 2а;
• вулиця Польова, 67, 71;
• вулиця Тетяни Яблонської, 1а.

Нагадаємо, киянам повернуть гарячу воду - міська рада відхилила вимоги "Нафтогазу", тому Київська міськадміністрація почала роботу з врегулювання цього питання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві посеред проїжджої частини вулиці провалився асфальт

Також "Знай.ua" писав, що у Солом'янському районі столиці прорвало водопровід.