Хоча поліція пильнує спокій киян, все ж в українській столиці відбувається багато злочинів. Так, правоохоронці назвали найбільш небезпечні райони Києва. Про це повідомляє informator.

Згідно статистики Головного управління Національної поліції Києва, з початку року – з січня по серпень 2018 року – в столиці найбільше злочинів було вчинено у Шевченківському районі. Там зафіксовано 6 586 злочинних інцидентів.

Друге місце в злочинному антирейтингу посів Солом'янський район Києва. Там за 8 місяців поточного року було зафіксовано 5 568 кримінальних правопорушень. Третім за частотою кримінальних злочинів став Голосіївський район 4942 з випадками.

Четверте місце в цьому невтішному рейтингу дісталося Дніпровському району – 4179. Замикає п'ятірку криміногенних районів столиці Оболонський, де здійснили 4114 кримінальних злочинів. Не дуже відстав від Оболонського Деснянський район. Тут за 8 місяців порушили закон 4012 разів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відносно безпечними в поліції називають Дарницький та Святошинський райони – 3892 і 3709 кримінальних порушень відповідно. Як з'ясувалося, найбільш спокійними стали Подільський та Печерський райони. У першому кримінальне законодавство порушили 1998 разів, а у другому – 1909.

Раніше повідомлялося, які злочини найчастіше відбуваються в Україні. У першому півріччі 2018 року в Україні зафіксували понад 280 тисяч злочинів. За аналогічний період минулого року було скоєно понад 317 тисяч злочинів. Про це повідомляє Державна служба статистики.

Протягом січня-червня 2018 року зофіксовано 281 тисячу 800 кримінальних правопорушень. Серед них 36,3% – тяжкі та особливо тяжкі, – йдеться у повідомленні. Зокрема, протягом зазначеного періоду часу зафіксували 817 умисних вбивств і замахів на вбивство, 1125 умисних тяжких тілесних ушкоджень, 111 зґвалтувань і замахів на зґвалтування.

Нагадаємо, розлючені тітушки посеред білого дня покалічили українського героя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у центрі Харкова стався вибух.

Також портал "Знай.uа" писав, що путінські відморозки підпалили селище на Донбасі.