У ЗМІ з'явилася інформація про те, що 25 вересня в Деснянському районі Києва було знайдено труп чоловіка з відрізаними статевими органами. Деякі подробиці вбивства є неправдивими.

Статеві органи чоловіка не відрізали. Про це повідомила заступник прес-секретаря Головного управління Національної поліції у Києві Яна Неруш, передає Інформатор.

Як повідомляється, у вівторок, 25 вересня, до правоохоронців надійшов виклик про те, що на Троєщині виявили труп. Слідчо-оперативна група виявила сліди насильницької смерті. За попередньою інформацією, тіло пролежало менше доби, також біля нього були знайдені шприци.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Неруш спростувала інформацію про те, що померлий чоловік був причетний до злочинів пов'язаними з педофілією. Попередньою причиною смерті стали удари по голові. Крім цього у загиблого були приспущені штани. Подробиці події з'ясовуються.

Слідчий відділ поліції почав кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Раніше ми писали про те, що з'явилися подробиці про чоловіка, якого очевидці звинуватили в тому, що він без нижньої білизни пригощав цукерками і приставав до дітей на майданчику.

На днях в соцмережах розійшлася інформація про "педофіла", який майже голим спокушає дітей цукерками на дитячому майданчику у військовому містечку в Гостомелі під Києвом.

Чоловіка затримав і побив батько однієї з дівчаток, які гралися на майданчику, а потім викликав поліцію. Обурений батько пояснив, що чоловік розклав на лавці цукерки та карти і запрошував дітей пригощатися і грати з ним. Однак правоохоронці затриманого відпустили.

У поліції заявили, що невідомо звідки з'явилась інформація про те, що "педофіл" був без нижньої білизни і спокушав дітей цукерками.

Нагадаємо, поліція відпустила "збоченця без нижньої білизни".

Як раніше передавав портал "Знай.uа" в мережі спливло одкровення Романа Чепляка про те, як будучи підлітком і учнем Рішельєвського ліцею, він піддавався сексуальним домаганням з боку свого вчителя фізики Ігоря Мительман.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що горе-мати продала маленького сина збоченцям.