Пес по кличці Бубба став жертвою сексуальних збочень своїх господарів, за що їх кинули на лаву підсудних, а собака потрапив до ветеринарів.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Інцидент стався у штаті Колорадо.

Згідно з матеріалами слідства, 51-річний Фредерік Манзанарес і 49-річна Джанетта Солано завели собаку, як згодом виявилось, щоб задовольняти свої дикі нахили.

Чоловік довго схиляв до цього Джанетту, демонструючи фото і відео, давав читати форуми збоченців в інтернеті. Жінка таки погодилась на дику ідею чоловіка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зрештою, родина на задньому дворі обладнала в своєму трейлері "секс-кімнату", куди і приводили для статевих утіх нещасну тварину. Манзанарес змушував дружину знімати процес його злягання з собакою. Ці кадри і лягли в основу кримінальної справи. Поліція заарештувала збоченців і висунула звинувачення у жорстокому поводженні з тваринами.

собака

Суд Колорадо засудив Манзанареса до 18 місяців ув'язнення за кожен епізод звинувачення. Його дружина зізналася, що останнім часом стала відчувати подобу ревнощів, адже її чоловік-збоченець проводив більше часу з собакою, ніж з нею.

Ревнивиці присудили умовний термін. Постраждалу від знущань тварину направили в притулок. Її подальшою долею займаються зоозахисники.

Дивіться: Педагог-збоченець шокував всю країну

Нагадаємо, дельфін-збоченець тримає в страху цілий курорт, французька влада заборонила відпочивальникам наближатися до тварини, яка останнім часом все більш дивно себе поводить.

Як повідомляв Знай.ua, експерт розповів, як можна вбити репутацію будь-якої людини, виставивши його в мережі педофілом. Так сталося з заслуженим педагогом, якого виставили збоченцем перед всією країною.

Також Знай.ua писав, що тисячі дітей стали жертвами священиків-збоченців. Мотрошну статистику оприлюднили в Німеччині за висновками розслідувань, які тривали з 1946 по 2014 роки.