У суботу, 6 жовтня, в Києві стався інцидент за участі чергового "героя парковки".

Про це стало відомо із повідомлення та відповідних фото у Тelegram-каналі "Київ Оперативний".

Неправильно припарковане авто помітили перехожі. Саме вони і вирішили нагадати власнику основні правила добросусідства.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото видно, як водій автомобіля Alfa Romeo з європейськими номерами залишив свою машину прямо посеред пішохідної зони, обмеживши повноцінний прохід людям. У якості помсти перехожі поклали йому на лобове скло автомобільну шину.

"Народна помста за неправильно припарковане авто #Alfa #Romeo (# B6198BK Bg) на Брюллова, 12, не змусила довго чекати", - відзначають в коментарі до фото.

Нагадаємо, днями у Києві на вулиці Оленівській, помітили чергового зухвалого "героя парковки".

Своїм розташуванням авто він завадив руху трамваю, що ніяк його не може об'їхати.

Відповідний пост і фото з номерами "героя" опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

"Давайте всі дружно скажемо "спасибі" водієві цього чудового автомобіля #KIA (#AO2525AK). Тепер рух громадського транспорту на вулиці Оленівській повністю заблоковано", - сказано в повідомленні.


Як писав раніше Знай.ua, у мережі оприлюднили перший випуск нового Youtube-проекту "Зупини лося".

У ньому активісти боряться із хамством на українських дорогах, вказують автомобілістам на неправильне паркування і поведінку.

У першому випуску шоу колишній ведучий і журналіст програми Профутбол Костянтин Андріюк та екс-головний редактор сайту Tribuna.com Сергій Болотников просили водіїв прибрати припарковані автомобілі зі смуги для громадського транспорту біля торгового центру Ocean Plaza.

Журналісти просили порушників стати на парковці торгового центру. Деякі погоджувалися, а деякі вели себе вкрай агресивно. Один з водіїв настільки не контролював себе, що напав на журналістів з битою.


Також Знай.ua писав про те, що звичайні українці зможуть "штрафувати" водіїв, які дозволяють собі неправильно паркуватись.