У п'ятницю, 28 вересня, в Києві на вулиці Оленівської помітили чергового зухвалого "героя парковки". Своїм розташуванням авто він завадив руху трамваю, що ніяк його не може об'їхати.

Відповідний пост і фото з номерами "героя" опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

"Давайте всі дружно скажемо "спасибі" водієві цього чудового автомобіля #KIA (#AO2525AK). Тепер рух громадського транспорту на вулиці Оленівській повністю заблоковано", - сказано в повідомленні.

Відмічається, що чоловік припаркував свою машину поруч з рейками, однак габарити трамвая не дозволили громадському транспорту "протиснутися" у простір, який припаркований автомобіль залишав для маневрів.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В мережі люди відреагували на чергового київського "героя паркування", яких останнім часом з'являється все більше, зі злістю. Вони пропонували ввести закон, який дозволяв би трамваю їхати, незважаючи на перешкоду, а страхові компанії звільнити від виплат в таких випадках.

Крім того, користувачі відзначили Закарпатські номери припаркованого авто і почали іронізувати. Кияни вирішили, що на Закарпатті просто немає трамваїв, тому водій не міг знати яких вони габаритів і як позначаються на шляхах.

Деякі ж припустили, що на Закарпатті поїзда раз на тиждень ходять, тож чоловік просто звик ставити свій автомобіль біля шляхів і не переживати про це.

Однак більш обізнані користувачі розповіли, що за новим законом, який почав працювати з 26 вересня по дзвінку в поліцію і двом фото з різних ракурсів машину можуть евакуювати, а на водія накласти штраф за таке паркування.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/posts/598520187210738?__xts__

Нагадаємо, кияни знайшли нового переможця в званні "когут паркування".

Як повідомляв "Знай. ua", київський "герой паркування" нарвався на страшне міське прокляття.

"Знай. ua" писав, що черговий "мажор" на Maserati влаштував дике автошоу в центрі Києва. У центрі Києва мажор влаштував дикий нічний автошоу.