У Києві, на Софіївській Борщагівці встановили пам'ятник президенту РФ Володимиру Путіну. Повідомляється, що "головний ватник світу" стоїть навкарачки, підпираючи своєю п'ятою точкою ліхтарний стовп. Фото пам'ятника показав telegram-канал ГК.

"На Софіївській Борщагівці встановили пам'ятник головному ватнику. Пам'ятник, який він заслужив! Було б добре, якщо це було посмертно", - написано на каналі.

"Кремлівська собака на ланцюгу", "Каратист в звичайному для себе становищі - раком", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше також повідомлялося, що в березні 2018 в Києві з'явився "золотий" пам'ятник голові Росії Володимиру Путіну.

Активісти встановили монумент біля посольства РФ, яке було заблоковано з метою не допустити росіян проголосувати на виборах за Путіна".

Так, пам'ятник лідеру РФ встановлено на постаменті з написом "х*йло". Біля Путіна також знаходяться люди в костюмах "ватника" і ведмедя, де перший тримає в руках пляшку горілки, а другий - балалайку.

Також раніше писали, що радянський скульптор Зураб Церетелі збирається "створити" пам'ятник президенту Росії Володимиру Путіну. Про це повідомляють росЗМІ.

"Треба поставити. Я готовий. Це народ повинен зажадати. Треба колективний лист створити. Будь ласка, колективний лист створіть. А я приклею фотографії, знайду місце, і дамо рух", - заявив Церетелі.

Він також нагадав, що більше десяти років тому вже створив пам'ятник "В здоровому тілі — здоровий дух", який зображує Володимира Путіна в кімоно в образі дзюдоїста. Скульптура знаходиться в особистій галереї Церетелі.

"Повний зріст - це всього півтора метри: вийде абсолютно карикатурна скульптура. Особливо, на високому постаменті, який, очевидно, необхідний, щоб уникнути вандалізму, який 100% буде від люблячих нацлідера росіян", - написав у Twitter блогер під ніком "МИД Роисси".

Нагадаємо, карликовий Путін насмішив своїми "штанами з секретиком".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Кім Чен Ин отримав офіційне звернення від Путіна і готовий діяти.

Також портал "Знай.uа" писав раніше про те, що Путін кинув росіян в українських тюрмах, тому що "їх там немає".