У неділю, 21 жовтня, в Києві нетверезий водій автомобіля Ford Escort врізався в Skoda Octavia та позашляховик Lexus 400h. Від удару Ford перекинувся на дах.

Про це повідомляє Інформатор.

Аварія сталася ввечері, близько 17:15.

За даними поліції, водій Форд, який хотів на перехресті уникнути зіткнення з іншою машиною, зачепив Skoda і Lexus.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цих подій автомобіль Ford наїхав на узбіччя де і перекинувся.

За словами інших потерпілих водіїв, чоловік, що кермував автомобілем Ford не намагався уникнути зіткнення, він був у стані алкогольного сп'яніння та їхав значно перевищуючи швидкість. Далі чоловік просто не впорався з керуванням, що і стало причиною ДТП.

Крім того, вони додали, що чоловік при цьому мало не збив літню жінку, яка встигла вчасно відійти. Також місцеві жителі повідомили, що водій Ford мешкає у сусідньому будинку і регулярно приймає психотропні речовини.

Сам водій, під час оформлення аварії, поводився розлючено та агресивно, кидався на поліцейських та намагався задати їм тілесних пошкоджень. Крім того, винуватець ДТП влаштував конфлікт з власником Lexus.

Правоохоронці виявили у порушника 1,41 проміле алкоголю в крові.

На місці події працювали два екіпажі патрульної поліції. Наразі винуватця ДТП встановлює слідство.

Нагадаємо, раніше відразу 5 машин потрапили в смертельну ДТП.

20 жовтня, у суботу на трасі "Одеса-Рені" поблизу села Мирне Біляївського району одразу п'ять автомобілів потрапили у серйозну ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що через ДТП у Києві утворився 4-кілометровий затор.

Через ДТП на вулиці Бажана у Києві виникла веелетенська пробка, яка сягає близько 4 км від Харківського в сторону Південного мосту.

За попередніми даними, автомобіль "Сеат" потрапив в мертву зону фури, в результаті чого сталося зіткнення.

Також "Знай.uа" писав, про те, що у ДТП гине більше людей, ніж в зоні АТО.

Щодоби в Україні відбувається в середньому 450 ДТП, в яких гине близько 10 осіб. Показник смертності в країні становить 18-20 осіб на 100 тис. населення. Для порівняння, в Європі цей показник - 4-5 загиблих на 100 тис.