20 жовтня, у суботу на трасі "Одеса-Рені" поблизу села Мирне Біляївського району одразу п'ять автомобілів потрапили у серйозну ДТП.

Про це йдеться на сайті Головного управління ДСНС в Одеській області.

На жаль, жертв не вдалося уникнути. За даними прес-служби ГУ ДСНС, загинув водій автомобіля "Daewoo Lanos". Померлого з салону витягали рятувальники.

Жахлива аварія сталася близько 8 години ранку. Більших деталей масштабної ДТП прес-служба ГУ ДСНС в Одеській області не повідомляє.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, 19 жовтня, за день до цієї аварії, відбулося ще одне ДТП на трасі Одеса-Рені. На 51 км автодороги Одеса-Рені в Білгород-Дністровському районі в результаті ДТП загинув водій автомобіля «ВАЗ-21099».

Нагадаємо, раніше потерпілий в ДТП зірка "Дизель шоу" вперше розповів про трагедію.

Зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію.

Я живий. Вона ні, – написав Крутоголов.

У коментарях до його посту друзі та знайомі актора висловлюють йому слова підтримки та співчувають через загибель Марини Поплавської. Серед них відомий волонтер і ведучий Олексій Мочанов, ведуча і акторка Тала Калатай, та навіть прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі з'явились шокуючі кадри місця ДТП з зірками "Дизель шоу".

Також "Знай.uа" писав, про те, що суд відпустив мажора-винуватця смертельної ДТП. У Харкові суд прийняв рішення замінити реальний термін покарання умовним водієві Тиграну Энгибаряну. Він у січні 2018 року насмерть збив підлітка та втік з місця події.

Прокуратура повідомляє, що апеляційний суд призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки і з забороною керувати транспортними засобами на 3 роки.

"Оскільки рішення апеляційної інстанції набирають законної сили з моменту їх проголошення, засуджений був звільнений з-під варти в залі суду", - зазначають у прокуратурі.