Київська поліція вийшла на перони та зали очікування залізничного вокзалу, щоб запобігти дрібним крадіжкам і затримати тих, хто їх вчиняє.

Затримали півсотні людей, але пізніше всіх відпустили.

Стріми і відео в соціальних мережах повідомляли про затримання злодіїв на гарячому. У дівчини вкрали велику суму грошей, але вона відмовляється писати заяву в поліцію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім затриманих відводять у відділення поліції, збирають в актовій залі. Вони пояснюють активістам: нічого особистого, красти — це просто робота.

Через кілька годин після затримань журналісти прийшли у відділення поліції, але затриманих там вже не було. Правоохоронці кажуть: статистика хороша — крадіжок на вокзалі немає, адже не було жодної заяви.

Нагадаємо, 23 жовтня, в Києві розігнали табір ромів, який вже тривалий час знаходився біля залізничного вокзалу.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook радикал С14 Сергій Бондар.

Коли ромів прогнали з площі, комунальники почали очищення місцевості. Сміття прибрали зі всіх лавок, біля яких жили роми.

Також раніше ми повідомляли, що в Кременчуці, що на Полтавщині посеред вулиці стався справжній бойовик між жінками ромської національності.

Відео інциденту опубліковано у вівторок, 2 жовтня, на YouTube-каналі міста.

На опублікованому ролику можна помітити, що бійка між жінками спалахнула поблизу одного з продуктових магазинів. При цьому видно, що в ході "битви" жінки тягали один одного за волосся і вигукували вельми неоднозначні фрази.

У той же час перехожі не робили ніяких активних дій, що могли б перешкодити жінкам продовжити бійку, зате знімали на мобільні телефони побоїще.

Також очевидці розповіли, що бійка між жінками почалася, коли вони ділили між собою звичайні горіхи.

Нагадаємо, київський вокзал "зачистили" від ромів.

Як повідомляв "Знай.uа" відомого активіста С14 намагалися підірвати, є постраждалі.

Також Знай.uа писав, що відома активістка смерть збила людину.