В столиці назвали найбільш цікаві туристичні маршрути, які слід обов'язково протестувати, якщо ви опинитеся в Києві

Київ

Список пам'яток склали згідно з побажаннями самих киян і гостей столиці. Завдяки соціальним дослідженням вдалося зробити невеликий огляд.

Дані маршрути необхідні для розвитку туристичного центру в Києві і збільшення потоків туристів, які приїжджають не лише з усієї України, але й інших куточків світу. Про це повідомляють на сайті КМДА.

Соціологічні дослідження проводили за популярністю локацій серед киян та гостей у Подільському та Шевченківському районах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пам'ятки

І так, повний список туристичних маршрутів і місць, де треба обов'язково побувати:

Маршрут №1: Стартуємо від Софіївської площі до Андріївського узвозу; обов'язково потрапляємо на Контрактову площу, вулиця Костянтинівська (будинок 1-19), вулиця Межигірська (будинок 2-18), вулиця Спаська (будинок 1-7); вулиця Петра Сагайдачного; Поштова площа і Дніпровська набережна; фунікулер. В кінці цього шляху опиняємося в краєзнавчому місці – на Михайлівській площі.

Маршрут №2: не Можна уявити своє знайомство з Києвом без майдані Незалежності та вулиці. Потім ми переміщаємося до Золотих воріт, прогулюємося по Софіївській площі; потрапляємо на вражаючу Пейзажну алею; Воздвиженська околиця (сходи, вул. Гончарна, вул. Воздвиженська); вулиця Верхній Вал, вулиця Нижній Вал; Контрактова площа, вулиця Петра Сагайдачного; Поштова площа, фунікулер; парк Володимирська гірка; Арка Дружби народів (Хрещатий парк).

Маршрут №3: Не обійтися без майдані Незалежності, після якої перед нами постане Софіївська площа; дивуємося красот Андріївського узвозу; рухаємося на Контрактова площа, вулиця Петра Сагайдачного; Поштова площа, фунікулер; парк Володимирська гірка; Арка Дружби народів (Хрещатий парк); парк Міський сад; Маріїнський парк; парк Вічної слави і вулиця Лаврська; Києво-Печерська лавра; Національний музей історії України в Другій Світовій війні.

Нагадаємо, раніше невідома Білорусь: 25 цікавих фактів, які вас здивують.

Як повідомляв портал "Знай.uа" подорож в Європу: які міста варто відвідати восени.