В Україні вже подекуди випав сніг, 14 листопада дійшла черга і до Києва.

На жаль, із ситуацією на дорогах впоратися не змогли – від самого ранку сталася ціла низка аварій - "неперевзуті" з літніх на зимові шини водії стали причиною значної кількості ДТП.

Фотографіями й відео із місця аварій кияни почали ділитися у соціальних мережах. Зазначається, що деякі ДТП трапилися на трамвайних коліях, чим повністю паралізували рух громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Усім, хто не на зимовій гумі, краще не виїжджати", — попередили водіїв очевидці НП.

Синоптики поки не поспішають тішити прогнозами: така погода збережеться як мінімум до кінця тижня.

Дивіться: Перші снігопади в Україні

Сейчас на Ахтырском переулке сразу несколько #ДТП: машины не могут выехать наверх и бьются друг об друга. Лучше никому не ехать сюда, кроме снегоуборочной техники.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 november 2018

Ще декілька #ДТП на Набережній. Всім, хто не на зимовій гумі, краще сьогодні не виїздити.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 november 2018

Нагадаємо, у Києві випав перший сніг. Як повідомляв "Знай.ua", популярний український курорт засипало снігом, люди не встигли підготуватися. Також "Знай.ua" писав, синоптики попередили про різку зміну погоди.