На цьому тижні країну потрясе сильне похолодання. Після затяжної теплої осені на голови українців в буквальному сенсі звалиться сніг.

Про це повідомляє УНІАН.

У вівторок, 13 листопада, очікується мінлива хмарність, у Луганській області пройде сніг. На заході до +10°.

У середу, 14 листопада, в Україні місцями пройдуть дощі і сніг. Найтепліше буде на заході країни - до + 9°. В інших регіонах-до +7°.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

У четвер, 15 листопада, в Україні місцями очікуються опади. Вночі по країні -9°…+1°, вдень на заході до +7°.

У п'ятницю, 16 листопада опадів не передбачається. На півдні до +9°, в інших регіонах-до +5°.

На вихідні, 17 і 18 листопада, в Україні місцями очікуються снігопади. У суботу вночі найхолодніше буде на сході та в центрі - до -5°, на решті території -1°…-4°. Вдень температура по країні +1°...+4°. У неділю вночі на сході та в центрі до -5°, вдень в Україні від +1° до +5°.

Нагадаємо, в найближчі кілька днів в деяких українських регіонах пройдуть дощі з мокрим снігом. Про це повідомляють синоптики з Гідрометцентру. Протягом тижня українцям варто бути готовими до погіршення погодних умов, адже на країну знову рухаються холоду.

"Завтра, 14 листопада, сніг буде у Київській і Чернігівській областях. У Житомирській і Вінницькій областях очікується дощ з мокрим снігом", - зазначають синоптики.

Більше пощастить мешканцям південних і східних регіонів, адже там очікується сонячна погода без опадів. А от мешканцям західних областей варто готується до сильних дощів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українцям доведеться серйозно зайнятися обігрівом своїх тіл і будинків. Адже в Україну вже цього тижня прийде зимова погода.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що цей тиждень вирішив сподобатися листопаду, тому в Україні буде дуже холодно. Ночами варто очікувати до -5 градусів морозу, а на сході і до -7-мі.