Українська столиця затряслася від потужного вибуху. Так, на вулиці Золотоворітській, 7 місцеві мешканці поскаржились на неприємний короткий сильний звук. В результаті інциденту один чоловік отримав поранення.

За інформацією поліції, бездомний розвів багаття, щоб створити джерело тепла. Однак через деякий час пролунав вибух. Про це пишуть київські ЗМІ.

Відомо, що в результаті вибуху постраждав 50-річний чоловік, його з пораненням ноги госпіталізували до лікарні. Що саме вибухнуло і подробиці події встановить слідство. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Варто нагадати, що вранці в суботу, 17 листопада, на нафтопереробному заводі в московському районі Капотня виникла пожежа. Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на ГУ МНС по Москві. Уточнюється, що інформація про спалах заводу надійшла о 07:26 за московським часом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Пожежа виникла на території НПЗ у Капотні. Фахівці МНС прибули на місце пригоди і приступили до гасіння вогню", - розповіли рятувальники.

Крім того, згідно з даними, пожежі присвоєно другий номер складності. Також відомо, що загоряння почалося на установці крекінгу (високотемпературної переробки нафти).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Про це повідомляє ANSA. Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи. Вогонь перекинувся і на автомобіль обслуговуючої компанії. Через інцидент травми отримали п'ятеро робітників, один з них у важкому стані.

У зв'язку з ситуацією рух поїздів по залізничному тунелю призупинили. Частину рейсів направили по іншому маршруту.

Нагадаємо, ДТП у Харкові закінчилася нічим: поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця відпустили додому.

Як повідомляв Знай.uа дим плач, перелякані діти: загоряння Xiaomi Redmi 4X переполошило школи.

Знай.uа писав, український чемпіон після страшної аварії впав у кому.