У Києві з початком погіршення погодніх умов травмувалися 2460 людей.

Через ожеледицю травм зазнали 2216 дорослих і 244 дитини. Про це повідомила керівниця прес-служби Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталя Вишневська, передає сайт УНН.

"З 14 листопада загалом (травмовано - ред.) - 2216 дорослих і 244 дитини", - повідомила Вишневська.

Посадовиця зазначила, що за минулу добу у Києві травмувалися 87 дорослих і 17 дітей. Також вона додала, що випадків переохолодження та обмороження не було.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, негода, яка перетворила вулиці на каток, а пішоходів на ковзанярів. Як отримати компенсацію при падінні?

Адковат Діна Дрижакова зазначає, що відповідальність за травму при падінні на льоду лежить на тих, хто повинен прибирати сніг. Приміром, якщо це кафе – вони зобов'язані прибрати сніг на частині тротуару біля закладу. Те ж саме можна віднести до магазинів, торгових центрів та офісів.

В такому випадку потрібно звернутися до суду для отримання компенсації. Такий випадок можна кваліфікувати як "службова недбалість" - ст. 367 ККУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, на популярному гірськолижному курорті Драгобрат травмувалася відпочивальниця.

До госпоталізаціі жінку довів інцидент з ратракамі. Очевидці повідомили, що ратрак наїхав на жінку, коли здавав назад.

Також "Знай.uа" писав, у столиці в маршрутці помер пасажир. Інцидент стався у вівторок вранці, 25 грудня, біля станції метро "Лісова" в маршрутному таксі.

За отриманими даними, загиблими є 61-річний уродженець Західної України.