В українській столиці в ніч з 24 на 25 грудня сталася страшна трагедія. Відомо, що в Києві рятувальникам довелося ліквідовувати загоряння у триповерховому приватному будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

За інформацією екстрених служб столиці, вогонь за лічені хвилини охопив десятки квадратних метрів будівлі, на фото, які опублікували столичні журналісти, видно, як вогонь перекинувся на дах.

На момент займання в приміщенні були люди, але вони встигли вибігти на вулицю. Рятувальники гасили вогонь більше години, ускладнювало відсутність гідрантів поруч.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що 24 грудня в Києві на Оболоні о 04:15 сталася пожежа в 16-поверховому житловому будинку на пр. Героїв Сталінграда. Займання виникло на останньому поверсі. Про це повідомляє сайт ДСНС. Загиблих та травмованих немає.

На місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожарнорятувальної частини. Вони встановили, що займання виникло в кімнаті. Пожежу було ліквідовано о 04:43. Внаслідок загоряння пошкоджено меблі та особисті речі, закопчені стіни та стеля квартири.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на перетині вулиць Жукова і Шолом-Алейхема (Лісовий масив) згоріло приміщення ресторану "Чумацький двір". Пожежа виникла в приміщенні складу ресторану. Вогонь спалахнув близько 18 години в неділю, 23 грудня, передає "Інформатор".

Наголошується, що пожежникам не вдалося відразу загасити полум'я. Всередині приміщення знаходилися два балони з газом. За словами очевидців, було чути звук, схожий на вибух. Охоронець ресторану розповів, що полум'я охопило приміщення складу за лічені хвилини. Ймовірною причиною займання стало коротке замикання електромережі. На момент пожежі приміщення було порожнім, і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у Карпатах згоріло "Простоквашино", загинула людина: фото.

Як повідомляв Знай.uа з'явилися нові подробиці про "одеські скелети": експерти в шоці, скільки років кістки пролежали у дворі.

Знай.uа писав, рятувальники дістали останки останнього шахтаря: непоправне горе занурилj країну в траур.