У неділю, 30 грудня, на бульварі Тараса Шевченка сталася аварія за участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуса цієї марки з військовими номерними знаками. Водій і дівчина-пасажир потрапили в лікарню.

ДТП сталося приблизно о 14:10.

Передає Інформатор

Як кажуть очевидці, водій авто Mercedes з дівчиною-пасажиром на високій швидкості їхав по вулиці Терещенківській у бік вулиці Льва Толстого. Чоловік хотів проїхати на червоний колір світлофора на перехресті з бульваром Тараса Шевченка. У той же момент по бульвару в бік площі Перемоги їхав військовий автобус, який відвіз оркестр у філармонію і повертався назад. На перехресті автобус протаранив Mercedes в лівий бік. Іномарка закрутилася і випала на тротуар.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через інцидент на дорозі в автобусі ніхто не отримав травм. Після ДТП з машини вийшов водій і дівчина-пасажир, сіли в карету «швидкої» і поїхали в лікарню. На місці працювали екіпажі патрульної поліції і «швидка». Поліція встановлює деталі події.

Нагадаємо, Смертельне ДТП з вантажівками перетворила дорогу в пекло на Землі: частини тіла збирали по заметах

В масовому ДТП на трасі Тюмень — Ханти-Мансійськ, Росія загинуло не менше п'яти осіб, кількість постраждалих уточнюється, дітей серед них немає. Про це повідомили в уряді ХМАО.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Траса Київ-Чернігів збирає криваву жнива: два страшних ДТП за кілька хвилин

Легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку, про що повідомляє ТСН.

Також Знай.ua" писав про те, що Старенька вирішила проїхатися з вітерцем на крутій тачці, але повернула не туди: це може бути дуже небезпечно

На інтернет просторах з'явилося чергове відео, яке підірвало соцмережі. На ролику машина, замість дорожніх смуг впевненим курсом і на високій швидкості рухається по сильно возвышающемуся над дорогою тротуару.