У Київському метро можна безкоштовно обгорнути подарунки в подарунковий папір. Напередодні Нового року на деяких станціях встановили автомати з папером, яким можна безкоштовно запакувати подарунки.

Про це повідомляють у прес-службі "Київського метрополітену" у Facebook.

"Якщо раптом ви не встигли загорнути святкові подарунки маємо приємний сюрприз! До Нового року це можна зробити у метро або взяти подарунковий папір з собою. Просто підходьте до боксів Mastercard як на фото, коли зустрінете у вестибюлях деяких стацій!", - йдеться в повідомленні.

Точної інформації, на яких саме станціях метро є такі автомати, немає. Однак адміністрація метро вказала у коментарях, що один із боксів втановлений на станції "Лівобережна".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами речниці метрополітену Наталки Макогон, бокси встановили на тих станціях, які розташовані неподалік торгових центрів, де люди купують подарунки. Бокс щодня буде стояти на різних станціх. За словами адміністрації метрополітену, це тому, що акція проходить, як сюрприз.

Користувачі соціальної мережі Facebook вражені такою ініціативою. "Це геніально", "Київський метрополітен, ви прекрасні", "Аплодую вашому маркетингову відділу", - написали вони у коментарях до посту з інформацією про автомати.

Нагадаємо, що у Києві роботу громадського транспорту і метро в новорічну ніч, 1 січня, буде продовжено на три години. Фунікулер буде курсувати цілодобово. Згідно з останніми даними, метро у новорічну ніч працюватиме на три години довше стандартного графіка підземки.