У новорічну ніч метрополітен в Києві працюватиме на 3 години довше.

Про це повідомляє прес-служба "Київський метрополітен".

Відзначається, що останній поїзд відправиться у різний час проте з центру близько 03:15.

Крім того у метрополітені розповіли, що додаткова година у новорічну ніч додається до звичайного розкладу поїздів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Додаткова година роботи додається до звичайного розкладу кожній станції, розташованому на вході і на платформі", - пояснили в метрополітені.

Разом з тим варто відзначити, що на період новорічно і різдвяних свят Укрзалізниця збільшила кількість додаткових поїздів на популярних напрямках.

Про те в УЗ радять пасажирам уважно планувати свої поїздки. За повідомленням прес-служба, призначено додатковий поїзд № 285/276 Дніпро - Львів і відкрито продаж квитків на поїзд № 219 Київ - Івано-Франківськ - Чернівці, який відправиться 30 грудня.

"Всього на зимові свята призначено вже 39 додаткових поїздів на 311 рейсів," - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що додатковий поїзд № 285/276 Дніпро - Львів відправиться в напрямку Львова 29 грудня і 1, 3, 7 і 11 січня. У напрямку Дніпра - 30 грудня і в 2, 4, 8 і 12 січня. З Дніпра поїзд відправлятиметься о 18:00 і прибуватиме до Львова на наступний день о 12:49. Зі Львова поїзд відправлятиметься 14:13 і прибувати в Дніпро на наступний день о 8:26.

У свою чергу, поїзд № 219 Київ - Івано-Франківськ - Чернівці з Києва відправиться о 01:31 та прибуде до Івано-Франківська о 14:38, а в Чернівці - о 17:12.

Також в Укрзалізниці порадили пасажирам розглядати альтернативні дати виїзду, а не тільки останні дати напередодні вихідних. Крім того, варто розглянути варіанти маршрутів, в тому числі поїздки з пересадкою.

Крім того варто відзначити, що у п’ятницю, 28 грудня, з нагоди новорічних свят на столичному Подолі курсуватиме святковий трамвай.

Журналісти повідомляють, що трамвай буде прикрашений новорічними атрибутами, пасажирів розважатимуть музиканти, казкові персонажі та незвичайні кондуктор та водійка.

На роботу цим трамваєм пасажири їхатимуть із конкурсами та серед прикрас.

В салоні знайшлося місце ялинці та новорічним прикрасам.

"Ми старалися, щоб не сердилися, щоб людям було комфортно та затишно", - каже водійка трамваю.

Нагадаємо, уряд розширив перелік заборонених російських продуктів.

Як повідомляв "Знай.ua", синоптик розповів, чим здивує погода в Україні на Новий рік.

Також "Знай.ua" писав, що оператори зроблять приємно українцям в 2019 році.

Новий рік у Києві: стало відомо, якою буде головна ялинка країни