У середу, 23 січня, стало відомо про те, що київська влада планує ремонт іще одного столичного мосту.

Відповідний тендер з’явився на сайті держзакупівель Prozorro.

З документу випливає, що в Солом’янському районі біля кінотеатру "Лейпциг" планують відремонтувати старий пішохідний міст.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відзначається, що на капітальний ремонт пішохідного моста, який проходить через лінію швидкісного трамвая з міського бюджету виділять майже 37 млн ​​грн.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

За ці гроші переможець тендеру зобов’язується відремонтувати міст, сходи, перевлаштувати зливову каналізацію, зовнішнє освітлення, контактну мережу трамвая, а також озеленити прилеглу територію. Виконавець повинен повністю виконати роботу протягом 7 місяців після укладення договору. Аукціон, де визначиться переможець тендеру, планується провести 31 січня 2019 року.

Нагадаємо, Шулявський міст у Києві планувалось перекрити і демонтувати навесні 2019 року. Це один з найбільших цьогорічних інфраструктурних об’єктів столиці.

Шулявський шляхопровід
Шулявський шляхопровід

Кияни неабияк очікують реконструкцію Шулявського моста.

Ось таким буде новий Шулявський міст, пише KyivLIVE. Розв'язку планують з трьома з'їздами та кілометровою велодоріжкою завширшки 2 метри.

Як повідомляв раніше Знай.ua, київська влада ухвалила рішення відкласти перекриття і демонтаж аварійного Шулявського шляхопроводу на весну 2019 року, про що повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян у своєму інтерв'ю 044.ua.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Як розповів чиновник:

"Ми трохи відстаємо від первинного графіка, він був скоректований... Затримка пов'язана з необхідністю замовлення металопрокату, оплата за який повинна була надійти з Митного експерименту, але на жаль… Роботи з демонтажу, за нашими розрахунками, триватимуть близько трьох місяців, після повного перекриття руху навесні, звичайно".

Також Знай.ua писав про те, що у Києві біля "втомленого" Шулявського шляхопроводу виникла глибока траншея.