У Києві сталось криваве побоїще за участю служби охорони, які жорстоко били чоловіка, що лежав на землі.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний" на сторінці в Facebook.

Як з'ясувалося, охоронці звалили чоловіка на землю та почали жорстоко бити, в хід пішли навіть кийки. За словами очевидців, чоловік не міг дати відсіч. Перехожі викликали поліцейських, які і пальцем не поворухнули.

"Сьогодні, проїжджаючи повз магазину "#Лесик", який знаходиться на Софіївській Борщагівці, ми побачили, як служба охорони #СТЕЛС кийками били вже лежачу людину, яка не чинила опір", - пишуть в Facebook .

Як додали очевидці, після того, як копи з'явились на місці, охоронці втекли, поліція їх не наздоганяла.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Як виявилося, один із співробітників цієї охоронної фірми теж (як і той, якого били) був у стані алкогольного сп'яніння і розмахував зброєю (під патрон Флобера). Чим все закінчилося? Тим, що цей п'яний співробітник #Стелс втік, втрачаючи по дорозі свою зброю, а співробітники поліції, які приїхали на цей виклик, не захотіли нічого робити", - коментують в мережі автори посту.

В мережі опублікували відео з місця інциденту:

Сегодня, проезжая мимо магазина «#Лесик», который находится на Софиевской Борщаговке, мы увидели, как служба охраны #СТЕЛС дубинками избивали уже лежачего, не сопротивляющееся человека. Как оказалось, один из сотрудников этой охранной фирмы тоже (как и тот, которого избивали) был в состоянии алкогольного опьянения и размахивал оружием (под патрон Флобера). Чем всё закончилось? Тем, что этот пьяный сотрудник #Стелс сбежал, теряя по дороге своё оружие, а сотрудники полиции, которые приехали на этот вызов, не захотели ничего делать.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 3 februari 2019

Нагадаємо, у Києві сталася масова бійка між підлітками. Конфлікт виник у районі торгового центру "Гулівер" на Спортивній площі.

Як повідомляв портал Знай.ua, бійка у дитячому садку переросла в трагедію: встромили олівець в око. Керівництво садочка всіляко намагається зам'яти інцидент.

Також Знай.ua писав про те, що 2 лютого у Миколаєві на перетині Центрального проспекту і вулиці Московської у ніч з п’ятниці на суботу трапилась масова бійка. Очевидець інциденту відзняв прикрий інцидент на відео і розмістив на YouTube-каналі.

Дивіться: Масова бійка у Миколаєві