У Дніпрі розгорівся скандал в одному з дитячих садочків - там дитина ледь не втратила око в результаті травми, яку отримала олівцем під час занять.

Наголошується, що вихователь під час інциденту була відсутня в групі і відразу не зізналася батькам про те, що сталося, йдеться на сторінці "Освіта Придніпров'я" в Facebook.

Нещасний випадок стався у четвер, 24 січня, в групі 5 ДОУ 372. Діти побилися і в цей час дівчинка отримала удар олівцем в область ока.

У повідомленні йдеться: "Вихователь Кротова Марина Григорівна в групі відсутня! За її словами, вона перебувала в роздягальні. Про те, що трапилося, вона дізналася від дітей. При цьому ні медичний працівник, ні адміністрація закладу до відома не були поставлені. Коли прийшли батьки, їм сказали, що дитина злегка вдарилася в процесі гри. Також вихователь зазначила, що синець під оком вона опрацювала господарським милом! Увечері гематома у дівчинки продовжувала зростати. Батьки були змушені звернутися в дитячу лікарню на Космічній".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У п'ятницю, 25 січня дівчинка була прооперована, з ока хірурги витягли осколок олівця. В цей же день про інцидент дізналася виконуюча обов'язки керівника ДНЗ Ірина Фоменцова і тільки через кілька годин наважилася повідомити про подію в Управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. При цьому вихователь не був відсторонений від роботи і детальне розслідування не проводилося.

"Освіта Придніпров'я" розповідає: "28 січня, в. о. керівника ДНЗ 372 у телефонній розмові повідомила, що якщо необхідно, то вона може звільнити вихователя за власним бажанням, та готова написати заяву і піти "по-тихому". З боку департаменту гуманітарної політики поки ніяких дій не було!".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поліція знайшла дівчину, яка зникла у Червонограді близько трьох місяців тому.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Кіровоградській області скоєно напад на активіста прямо в під'їзді його будинку. При цьому невідомі заподіяли йому тілесні ушкодження, але нічого з речей не забрали.

Також "Знай.uа" писав, що з причини масового захворювання на грип та ГРВІ в столиці Україні припинили роботу 36 шкіл.