2 лютого у Миколаєві на перетині Центрального проспекту і вулиці Московської у ніч з п’ятниці на суботу трапилась масова бійка. Очевидець інциденту відзняв прикрий інцидент на відео і розмістив на YouTube-каналі.

На кадрах видно, як кілька людей одночасно намагалися з'ясувати стосунки за допомогою кулаків. Судячи із поведінки молодиків, ймовірно вони знаходилися в стані алкогольного сп'яніння. Бешкетники вибігали на проїжджу частину, так як конфлікт відбувався безпосередньо на бульварній частині проспекту.

Їх намагалися заспокоїти проїжджаючі повз водії, а очевидці події викликали на місце поліцію.

На відео присутня ненормативна лексика! (18+)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, п'яний неадекват влаштував криваву різанину в кафе: не сподобалася компанія. У середу, 30 січня, у Харкові чоловік хотів вбити трьох відвідувачів кафе.

За словами правоохоронців, інцидент стався в ніч на 30 січня в Московському районі під час нетверезого відпочинку компанії.

За даними поліції, у одного з відвідувачів кафе після вживання спиртних напоїв виник конфлікт з трьома громадянами. В результаті зловмисник кілька разів ударив ножем в грудну клітку 32 і 36-річних чоловіків і 30-річну жінку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, рецидивісти зламали ногу голові суду: "Ти ще кров'ю не харкав". Невідомі побили Маркіяна Самсіна, який виконує обов'язки голови Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області.

27 січня 2019 р. до Самсіна підійшли чоловіки, один з яких був неодноразово судимий Кам'янка-Бузьким районним судом. Один з них заявив судді: "Ти ще кров'ю не харкав".

Після цього, за словами судді, чоловіки напали на нього і зламав ліву ногу.

На місце події приїхала поліція, однак правопорушники не були затримані. Після цього суддя був доставлений в Кам'янка-Бузьку центральну районну лікарню, де йому надали допомогу.