Невідомі побили Маркіяна Самсіна, який виконує обов'язки голови Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області.

Про це повідомляє "Судова влада України".

Вища рада правосуддя (ВСП) терміново розглядає повідомлення про напад на в.о. голови Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області Самсіна Маркіяна Леоновича.

27 січня 2019 р. до Самсіна підійшли чоловіки, один з яких був неодноразово судимий Кам'янка-Бузьким районним судом. Один з них заявив судді: "Ти ще кров'ю не харкав".

Після цього, за словами судді, чоловіки напали на нього і зламав ліву ногу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На місце події приїхала поліція, однак правопорушники не були затримані. Після цього суддя був доставлений в Кам'янка-Бузьку центральну районну лікарню, де йому надали допомогу.

Самсін звернувся в поліцію з письмовою заявою про скоєння стосовно нього кримінального злочину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованій Алушті на парковці сталася масова бійка зі застосуванням холодної зброї.

У ній брали участь члени чеченської банди і організована злочинна група "депутата Держдуми РФ Руслана Бальбека.

Про це у Facebook повідомив журналіст Іван Верстюк.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, київські поліцейські неподалік від Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві двох малолітніх дітей в одному з районів Києва.

Правоохоронці зазначають, що 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їх спільних дітей (дівчинку, 2012 р. н., і хлопчика, 2013 р. н.) і зникла.

Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

Знай.uа писав про те, що середу, 30 січня, в Миколаєві на вулиці Космонавтів поблизу будівлі "Космос Плаза", де розташований Ленінський районний суд, невідомий розстріляв чоловіка і жінку.

З пораненнями голови і шиї потерпілого доставили в лікарню, на даний момент він знаходиться у важкому стані. Лікарі поки уникають давати якісь прогнози, а пошуком нападників займається поліція.