Київські поліцейські неподалік Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві двох малолітніх дітей в одному з районів Києва. Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці у Facebook.

Правоохоронці зазначають, що 26 жовтня у Дарницьке управління поліції звернувся чоловік із повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їхніх спільних дітей (дівчинку, 2012 р.н., і хлопчика, 2013 р.н.) і зникла. Орієнтування на їх розшук передали всім патрулям та колегам із інших областей. Жінку за орієнтуванням знайшли неподалік від Чернігова в неадекватному стані. Дітей біля неї не було.

поліція
поліція

Вчора пізно ввечері її доправили в Дарницьке управління поліції та викликали спеціалізовану бригаду лікарів. Там жінка розказала, що діти пішли купатися на озеро. Правоохоронці відразу виїхали на озеро, однак пошуки не дали результату, тож їх продовжили 28 жовтня і знайшли у водоймі тіла дітей.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За скоєне жінці загрожує покарання до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Поліція
Поліція

Раніше ми писали, що у Піднебесній сталася дуже страшна історія, дійсно, ніби сценарій фільму жахів втілився в життя. Так, у місті Чунцин в одному з дитячих садків жінка з ножем в руках напала на дітей.

Про цей дикий випадок повідомляють китайські ЗМІ з посиланням на дані місцевих поліцейських.

За інформацією правоохоронних органів, напад стався приблизно о 09:30 за місцевим часом (4:30 за київським часом) біля входу в дитсадок, коли діти поверталися в будівлю після ранкових занять з фізкультури.

"Озброєна кухонним ножем 39-річна жінка нанесла поранення 14 дітям. Нападницю зупинили співробітники дошкільного закладу, після чого її передали поліції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, жінка влаштувала страшну різанину в дитячому садку, багато поранених.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", копи ледве втихомирили українку, яка побила чоловіка, рознесла будинок і чомусь стратила курку.

Також портал "Знай.ua" передавав, що поїздка киянки на Über перетворилася на справжнє пекло, на клієнтів всім начхати.