У Києві п'яний чиновник влаштував ДТП та травмував співробітницю поліції, яка на той момент оформлювала інший інцидент.

Зазначається, що дорожня пригода сталася на Південному мосту. Про це інформує прес-служба поліції Києва у Facebook.

"Близько 21:00 екіпаж патрульних поліцейських здійснював оформлення ДТП без потерпілих за участю двох машин: "Шкода" і "Нісан". У цей момент водій автомобіля "БМВ", рухаючись у напрямку лівого берега, здійснив зіткнення з автомобілем "Шкода", який у свою чергу вдарився в "Нісан". Внаслідок зіткнення співробітницю поліції, яка перебувала між службовим автомобілем та "Нісаном", затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги," - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До потерпілих також зарахували пасажирів, які знаходилися в "шкоді" на момент зіткнення. Двоє дорослих та не повнолітня дитина поскаржилися на погане самопочуття. Їм надають необхідну медичну допомогу.

"Правоохоронці встановили, що за кермом "БМВ" перебував заступник голови Голосіївської РДА Юрій Ткаченко із явними ознаками алкогольного сп’яніння," - йдеться у повідомленні.

Тепере правоохоронці проводять першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області сталася страшна НП на залізниці. Поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажівкою, в результаті водій автомобіля опинився в лікарні. Про це стало відомо в четвер, 7 лютого, з повідомлення прес-служби Укрзалізниці Facebook.

Наголошується, що НП сталася на перегоні Хриплин - Братківці Івано-Франківської області водій вантажного автомобіля виїхав на нерегульований переїзд прямо перед пасажирським потягом №143 Ворохта-Київ, в результаті чого сталося зіткнення.

Крім того, головний слідчий справи кривавої ДТП у Харкові Волков мав на руках усі необхідні документи, які потрібно було передати судово-медичним експертам для головного висновку, але не зробив цього.

Як повідомляв "Знай.ua", Геращенко розкрив правду про винуватця моторошної ДТП у Києві.

Також "Знай.ua" писав, в Київському районному суді відбулося чергове засідання у справі Зайцевої.