Донедавна в Дарницькому районі Києва, в ТРЦ «Алладін», працювало «липове» туристичне агентство.

Матір з дочкою – Оксана та Єлизавета Касьянови знімали офісне приміщення обладнане під турагентство, де продавали фейкові путівки. Жінки пропонували своїм клієнтам відпочити в Єгипті, Туреччині, на Кіпрі та в Об'єднаних Арабських Еміратах про це повідомляє прокуратура міста Києва.

З серпня місяця 2018 року в поліцію звернулося понад 37 осіб зі зверненнями про умисну оману з боку турагентства. Родички дотримувалися чіткої схеми : під приводом бронювання поїздок клієнти з аферистками підписували договір про надання туристичних послуг, після чого їм видавали касовий ордер про отримання грошей. В середньому ціна однієї путівки становила 30–35 тис. грн. І практично всі клієнти купували тури для сім'ї – двох-чотирьох чоловік. Однак, сонця і моря українці так і не побачили, як і документів для подорожей.

Раніше ж, з кінця 2017 року, аферою керувала тільки мати – Оксана Касьянова, але коли скарг стало занадто багато вирішили оформлювати все на дочку Єлизавету.
В результаті афери мати з донькою заробили 2 мільйони гривень.

На цей момент тривають слідчі дії у веденні кримінальної справи. Відомо, що зараз жінкам повідомлено про підозру у вчиненні шахрайських дій (ст. 190 КК України).

Як повідомляв "Знай.ua" в Києві пройшла череда афер автомобільних злодіїв.
Також "Знай.иа" писав про те як купити парк.