Винахідливі автозлодії вигадали хитру схему для пограбування довірливих власників автівок.

Про це повідомляє прес-служба Київської поліції та закликає автомобілістів бути уважними.

Правоохоронці розкрили деталі хитрої схеми викрадачів авто.

Суть афери досить проста: злодії залишають під двірником гроші. Потім, коли водій сідає в машину і бачить купюру, він виходить з машини, а злодії в цей час витягають з авто цінні речі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

поліція
поліція

Шахраї настільки натреновані, що роблять це за лічені секунди. Іноді навіть вдається викрасти авто, адже деякі водії до цього моменту встигають вставити ключ в замок запалювання.

Гроші залишають саме під щіткою двірника в далекому від водія кутку для того, щоб водієві було складно їх дістати.

"Якщо ви помітите сторонні предмети на лобовому склі - змахніть їх двірником. Якщо не вийшло - заблокуйте двері і спокійно їдьте з цього місця", - радять у поліції.

Нагадаємо, столичними правоохоронцями був затриманий зловмисник, який знімав з автомобілів номери і вимагав у їх власників 350 гривень за повернення, про що повідомляє Національна поліція Києва.

Як стало відомо, злочинець залишав на лобовому склі автомобіля записку, в якій вказував номер телефону. На нього власник украдених автомобільних номерів повинен був перекинути суму у 350 гривень, після чого незнайомець повідомляв потерпілому адресу, де знаходяться знаки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у США автомобілісти протягом багатьох років крали дорожні знаки з числом 69.

Департамент транспорту штату США знайшов рішення, яке допоможе боротися з крадіжками. На знаках почали писати інші числа, які менше приваблюють викрадачів.

З 2012 по 2018 рік довелося замінити 608 знаків, які позначають відстань на трасах штату. Автомобілісти більшу частину з них забрали собі "на пам'ять".

Також Знай.ua писав про те, що у Києві група шахрайок використовує гіпноз для виманювання грошей.