У Києві група шахрайок використовує гіпноз для виманювання грошей. У мережу виклали фото з камер спостереження, на яких видно, як "працюють" зловмисники.

Про це повідомляє потерпіла на сторінках порталу "Київ Оперативний".

Постраждала від шахраїв жінка розповіла історію того, що з нею сталося. Вона працює бариста. До неї прийшли 3 клієнтки, яким вона продала напої. Однак третій жінка без роздумів віддала половину коштів, які були в касі.

"Я працюю бариста і до мене вирішили заглянути не надто чесні клієнти. А точніше 3 жінки різного віку: 2 з них скористалися стандартною оборудкою - помахали 500 грн і я їм віддала здачу. Третя жінка (та, що в береті) вирішила відзначитися і скористатися гіпнозом (як би це смішно звучить, але вона помахала мені перед очима печивом і у мене, на деякий час, відбило пам'ять). Я, нічого не усвідомлюючи, віддала їй частину каси", - пише постраждала.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Бариста, яка стала жертвою жінок-шахраїв, опублікувала повідомлення для того, щоб застерегти інших від такого.

Користувачі мережі з гумором відреагували на цю інформацію. "Рецепт успішного резюме - гіпнозостійкість", "Це пограбування! У мене печенько! Давай касу!", "Знайомі обличчя. Тьотя в шапці гастролює давно", - написали вони у коментарях до допису.

Нагадаємо, що камера спостереження зафіксувала зловмисника, який намагався, незважаючи на ранок і цілком хорошу видимість, здійснити пограбування. Жертвою виявилася жінка, яка йшла йому назустріч.

Також "Знай.ua" писав, що машину дружини екс-прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха пограбували. Винесли чорну сумку, в якій були речі, які мають цінність тільки для самої власниці.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні почастішали випадки крадіжки грошей із банківських карт. Шахраї навчились проводити маніпуляції з банківськими картками через інтернет-покупки їх власників. Експерти порадили, як не стати жертвою інтернет-злодіїв.